پاسخ جنبش انصارالله به تهدید اسرائیل کاتس: «اجازه نمی‌دهیم جنایتکار ما را تهدید کند» رایزنی تخت روانچی با وزیر خارجه عمان واکنش تهدیدآمیز مسکو به احیای آزمایش‌های اتمی آمریکا شی: درباره مسائل تجاری با آمریکا به اتفاق‌نظر رسیدیم مدودف: «پوزیدون» یک سلاح آخرالزمانی است طرح خاموش آنکارا برای تسلط بر آسیای میانه معافیت بندر چابهار از تحریم‌های آمریکا تمدید شد انصارالله: امارات یک ابزار آمریکایی-صهیونیستی علیه ملت‌های عربی است دستور ترامپ برای ازسرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان

هشدار مقاومت اسلامی عراق به آمریکا و رژیم صهیونیستی

مقاومت اسلامی عراق درباره هرگونه حماقت آمریکا و رژیم صهیونیستی در قبال عراق یا یکی از کشور‌های عضو محور مقاومت هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۷ - ۲۴ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 12
کد خبر: ۲۳۵۷۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، مقاومت اسلامی عراق روز جمعه در بیانیه‌ای اعلام کرد: تازمانی که نظامیان اشغالگر آمریکایی بر سینه عراق زخمی نشسته اند، حاکمیت آن را خدشه دار کرده، حریم هوایی آن را نقض می‌کنند و بر برنامه‌های امنیتی آن تسلط دارند، تغییر نام این اشغالگری به ائتلاف و مشارکت امنیتی، هیچ تاثیر و ارزشی ندارد و این اقدام آمریکا نشان می‌دهد که آن‌ها قصدی برای خروج از خاک عراق ندارند.

 

مقاومت اسلامی عراق تاکید کرد: جنایت‌های آمریکا در پشتیبانی از رژیم صهیونیستی روز به روز افزایش می‌یابد، ما مسئولیت کامل هر حماقت نظامیان آمریکایی و رژیم صهیونیستی در عراق و کشور‌های عضو محور مقاومت را متوجه آمریکا می‌دانیم و هشدار می‌دهیم که هر کجا که دستمان برسد به آن‌ها پاسخ مستقیم می‌دهیم.

 

«محمد شیاع السودانی» نخست وزیر عراق، پیش از سفر خود به واشنگتن در مقاله‌ای در مجله فارن‌افرز نوشته است که کاهش تنش همه جانبه در خاورمیانه مستلزم پایان فوری جنگ در نوار غزه است.

 

وی در بخش دیگری از این مقاله تصریح کرده که اواخر ماه ژانویه کمیته نظامی عالی، متشکل از مقام‌های ارشد نظامی هر دو کشور عراق و آمریکا با هدف ارزیابی تهدید‌های فعلی داعش، توانمندی‌های نیرو‌های امنیتی عراق و شرایط عملیاتی در سراسر کشور، تشکیل شده است.

 

نخست وزیر عراق افزوده است: کمیته نظامی عالی مشترک عراق و آمریکا با پایان دادن به ماموریت ائتلاف بین المللی بر اساس جدول زمانی موافقت کرده است.

 

السودانی در ادامه تصریح کرده است که کمیته عالی نظامی، نقشه راهی برای روابط آتی دو طرف و از جمله حضور مشاوران آمریکایی تدوین خواهد کرد.

 

وی همچنین نوشته است: این اقدامات، به جای آنکه نشان‌دهنده کاهش روابط ما با آمریکا باشد به ما اجازه خواهد داد وارد مرحله جدیدی از شراکت‌هایی شویم که مبتنی بر همکاری‌هایی فراتر از صرفاً مسائل نظامی و امنیتی است./ ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار